A hírek akkor arról szóltak, hogy új modellel állt elő a Kravtex, amit a tököli buszfesztiválon be is mutatott a nagyközönségnek és a Volánok jelenlévő képviselőinek. A bemutatást körüli napokban azonban már jött is a sajtóközlemény, hogy a 12 méteres, 19″-os kerekeken gördülő Credo Inovellt csak akkor tudják majd sorozatszerűen gyártani, ha valaki hamarjában rendel is tőlük néhány autóbuszt, máskülönben kénytelenek lesznek bezárni és sok magyar munkavállalót utcára tenni. Mert az Inovell fejlesztői most még nem busszal járnak munkába, de ezt bizonyára később sem tennék szívesen. Egy tartalék szakmát azonban már szereztek, ha mégis váltaniuk kellene.

Idézet az Inovell reklámanyagából (forrás: credobus.hu)

Nem busszal járnak munkába, az Inovell tervezőinek java mégis megtanult buszt vezetni. A vezetőkörnyezet tervezésénél ennek a tudásnak a birtokában jobbnál jobb megoldásokat dolgoztak ki munkatársaink, hogy ne csupán a megrendelők, hanem saját maguk is elégedettek legyenek az Inovell nyújtotta vezetési élménnyel.

Lássuk hát a Kravtex megmentésére hivatott autóbuszt közelről is! Klikkeljen a képre, nézegessen galériát és ne szégyelljen a cikk alján értelmes véleményt kommentelni a látottakról!

Galéria megnyitásához klikk a képre! (42 darab kép)