A tesztek eredményeként a következő három év folyamán 300 Scania tehergépkocsit szállítanak a devoni North Tawton városából irányított cég számára. Ezzel a rendeléssel a szállítmányozó vállalat flottájának körülbelül kétharmada frissül majd 2012 és 2013 folyamán.
 
A megrendelt tehergépkocsik igen változatos kivitelűek, jól tükrözve a Gregory Distribution vállalat különböző ipari szektorok számára végzett széleskörű tevékenységét. Az általános szállítási feladatokhoz két különböző teherbírású segédtengellyel szerelt vontatókat rendelt a cég: az R 420 LA6x2MNA-k és az R 420 LA6x2/2-k is Highline fülkével készül, míg a tejbegyűjtési és -szállítási feladatok ellátásához a kiemelkedően jól irányítható, hátsókerék-kormányzású P 420 LB8x2*6HNA kivitelű tehergépkocsikat választottak. A vállalat a kommunális ágazatban is aktív, ahol R 420 CA6x4MHZ típusú, dupla hajtott tengelyes vontatókhoz kapcsolják a mozgópadlós, önkiürítő hulladékszállító pótkocsikat, míg az elosztófuvarozáshoz P 420 LA6x2MNA vontatókat, valamint P 280 DB6x2MNA ponyvás felépítménnyel készült teherautókat használ majd a vállalat.
 
A járművek a Gregory Distribution tizenhét angliai telephelyére kerülnek, miközben az együttműködés részét képezi egy, az új járművekre vonatkozó két éves javítási és karbantartási szerződés, valamint a pótkocsik javítására vonatkozó megbízás is.