Vigyázz: áprilistól már új kivitelében kapod a Maybachot, így ha a meglévő két csúcskivitelű S-osztály mellé szeretnél egy harmadikat, nem lesz pontosan egyforma.

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 1
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 2

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 9
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 10
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 11
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 12
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 13
Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 14
Fotó megosztása:

Más lesz például a hűtőmaszk, amelyet a csíkos öltönyök mintázata ihletett: sűrűn egymás mellé rendezett, függőleges lamellákat ígér a márka, a Vision Mercedes-Maybach 6 stílusában.

Aztán a színválasztékban megjelenik a korábban nagyra becsült, de ennél a szériánál eddig méltatlanul mellőzött kéttónusú festés. Összesen kilencféle párosítás elképzelhető. Ezen kívül a sötét színeknél megjelenik a kétrétegű lakkozás opciója; ez zongoralakk hatású, különösen mély és csillogó fényezést eredményez. A második réteg lakkot az első réteg finom csiszolása után, kézzel viszik fel a Maybach különlegesen kitanított mesterei.

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 15

A belső térben két új, exkluzív színkombináció jelenik meg: a konyakbarna/fekete mellett bézs/fekete színben is kérhető lesz az autó, vagy maradhatunk a fekete Nappa bőrnél, réz-, arany- vagy platinaszínű öltésekkel. A Designo kollekció részét képező Magnolia dekorelemek szintén most először jelennek meg a Maybachban.

A képet egy új 20 colos, többküllős keréktárcsa teszi teljessé; ezen kívül további három, szintén 20 colos felni kérhető, többek között a kabrió modellről ismerős, 20 lyukú dizájn.

Megújul a Mercedes legcsúcsabb csúcsmodellje 16