Matt fekete és selymes ezüst részletek, látványos Mopar kiegészítők, gazdag felszereltség: a Fiat Fullback Cross a klasszikus receptet követve csinált életmódjárgányt egy nem életmódjárgányból.

A duplafülkés kivitelben, nagyobb fellépőkkel, márkázott platóbéléssel, nagyméretű felnikkel, kartervédő lemezzel és fekete hűtőmaszkkal kínált autó az összekötő kapocs a Fiat személyautók és a Fiat Professional haszonjárművek között

 

A 180 lóerős, 2,4 literes dízelmotorhoz hatfokozatú kézi vagy ötös automata váltó társítható, az összkerékhajtás elektronikus vezérlést és központi differenciálzárat kapott.

A modell biztonsági felszereltsége különösen gazdag, a vontatmány-stabilizálótól a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerig sok mindent ad alapáron. Hét légzsák, bixenon lámpák, bőr üléskárpit és kormánykerék, fűthető, motoros ülések, valamint kétzónás klímaberendezés értékeli fel a modellt, de tolatókamera, gyári navi és érintőképernyős multimédia központ is van a kocsiban.

4-4. Fiat Fullback Cross

Ezeken kívül elektromos hátfalretesz-oldás, platófellépő, krómozott belső lábtámasz és számos egyéb extra kérhető a kocsihoz.