Az utóbbi időben többször is hallhattuk a Red Bull felől, hogy kisebb-nagyobb fogadásokkal szórakoztatják magukat a bokszfalon és a garázsban. Az alapot szinte mindig valamelyik pilóta teljesítménye adja, a kisebb pénzösszegek pedig házon belül cserélnek gazdát.

Most azonban kiderült, a fogadási kör már az energiaitalosok berkeiből kilépett. A Japán Nagydíj időmérője után Christian Horner csapatfőnök már utalt arra, hogy Sergio Perez minden korábbinál jobb szuzukai időmérője neki szó szerint a pénzébe került, azonban nem közölték akkor a részleteket. A hétvégét követően a csapatfőnök azonban elárulta, hogy végső soron

a Forma-1 korábbi ura, Bernie Ecclestone járt a legjobban.„Volt egy fogadásom Perezzel, hogy az első sorba kerül-e, mert a korábbi legjobbja csak a negyedik hely volt itt. Valahogy megnyerte a fogadást, és azt mondta, hogy pont ennyivel tartozik Bernie Ecclestone-nak. Úgyhogy ezt át is passzolta Bernie-nek, aki Checo első sorának haszonélvezője lett. Az öreg Bernie még mindig pénzt keres a Forma-1-gyel, pedig már nincs is itt” – viccelődött Horner.

Ecclestone-nak amúgy nem kellene pénzért a szomszédba mennie, hiszen továbbra is óriási vagyon felett ül, derült ki nemrég a Forbes összesítéséből. A brit üzletember még úgy is az egyik leggazdagabb Forma-1-hez köthető személy, hogy tavaly óriási pénzbüntetést róttak ki rá: