A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Ötödik adásunkban az Emilia-romagnai Nagydíj volt terítéken, ahol már pénteken történtek lényeges események. Imolában a világbajnoki címvédő Max Verstappen új erőre kapott, miközben a Ferrari hazai közönség előtt égett le: Carlos Sainz újabb futamon nullázott, Charles Leclerc pedig nagy árat fizetett hibájáért. Közben a Mercedes háza táján George Russell és Lewis Hamilton között ég és föld a különbség…

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni az adást podcast formában:

Legközelebb új résszel a Miami Nagydíj másnapján, május 9-én 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.