Vélhetően késő télen, kora tavasszal kerül fel a Netflixre a Hajsza a túlélésért (Drive to Survive) című sorozat új, szám szerint negyedik évadja. Nemrég Max Verstappen kritizálta erősen a sorozatot és jelentette be, hogy ő nem lesz benne, legalábbis nem ült a streamingszolgáltató stábjának kamerái elé.

Verstappen korábbi csapattársa, a ferraris Carlos Sainz szerint is több helyen csúsztat a sorozat, amikor a Forma-1 és a csapatok világát mutatja be. Szerinte ez különösen igaz a Ferrarira. „A harmadik szezonbeli, Ferrariról szóló rész nem jó. Csalódott voltam, amikor megnéztem, mert a Ferrari egy sokkal menőbb, sokkal nagyobb, sokkal jobb hely, mint ahogy megjelenik” – jelentette ki a spanyol.

„Éppen egy rögös úton haladunk végig, de szerintem minden egyes sportág minden egyes csapatának életében vannak nehéz évek. De már úton vagyunk felfelé. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy naggyá és bajnokká tegyük újra ezt a csapatot. Nagyon jó az atmoszféra Charles-lal és a mérnökökkel, komoly esélyesek leszünk a jövőben” – jelentette ki Sainz.