Erős kijelentést tett Max Verstappen, amikor bejelentette, hogy hiába keressük majd hozzászólásait és kommentárjait, ő nem ült a Netflix kamerái elé, amikor az F1-es paddockban forgattak a pilótákkal a Hajsza a túlélésért (Drive to survive) című sorozathoz. A Red Bull hollandja egyébként épp azokat a kritikákat fogalmazta meg a dokuszériának nevezett műsorfolyammal kapcsolatban, melyeket a vérbelibb F1-rajongók is, akik láttak valamennyit az eddigi három évadból.

„Olyan rivalizálásokat kreálnak, melyek nem léteznek” – mondta Verstappen. „Úgy döntöttem, hogy nem leszek ennek részese és nem adok több interjút ezek után, mert nincs mit megmutatnom. Nem vagyok egy drámázós személyiség. A tényeket kedvelem és a valódi dolgokat” – jelentette ki.

A holland már nem először fakadt ki a sorozat miatt. Tavaly is kritikával illette a Netflix stábját. „A probléma az, hogy mindig úgy pozicionálnak, ahogy ők szeretnének. Bármit is mond az ember, igyekeznek meggondolatlannak vagy bármi olyannak beállítani, ami éppen a sztoriba illik.”

„Sosem szerettem ezt. Inkább azt preferálom, ha leül velem egy egyszemélyes interjúra az, aki meg szeretne ismerni” – tette hozzá.