Gyakorlatilag az egész világot érinti a valaha volt legnagyobb nemzetközi offshore adatszivárgás, mely a Pandora-iratok nevet kapta. Összesen 11,9 millió fájl szivárgott ki 14 olyan cégtől, amelyek offshore cégek létrehozásával és működtetésével foglalkoznak.

Ezen iratok feldolgozása közben több, a Forma-1 környékén felbukkanó személy neve is előkerült. A jelenlegi legnagyobb fogás egyértelműen az Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll, aki kanadai hírforrások szerint egy, az adóparadicsomnak számító Brit Virgin-szigetekre bejegyzett cégben 15 százalékos résztulajdonos. A vállalatot ráadásul egy másik, a szintén adóparadicsomnak számító Liechtensteinben bejegyzett cég irányítja, mely a Stroll-família befolyása alá tartozik.

Kanadából nemcsak az ő neve, hanem az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve-é is előkerült. Ő a Forma-1-ben megkeresett fizetését menthette át úgy, hogy bevételei után minél kevesebb adót kelljen fizetnie.

Spanyol lapok eközben arról írtak, hogy a Benetton és a Renault Forma-1-es csapatának korábbi főnöke, Flavio Briatore, illetve Bernie Ecclestone, a sportágat évtizedekig egyedül irányító brit is érintett lehet a botrányban.