A Forma-1-es Orosz Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Az eső felpörgette az eseményeket a Forma-1-es Orosz Nagydíj utolsó köreiben, ám Antonio Giovinazzi esetében már előtte sem volt sétagalopp az 53 körös futam, miután már a rajt után elromlott a rádiója, így a legkaotikusabb pillanatokban sem tudott kommunikálni csapatával.

„Ez nem segített, főleg ilyen körülmények között” – mondta az Alfa Romeo olasz pilótája, aki váltócsere miatt amúgy is csak a mezőny végéről indulhatott, ami eleve megnehezítette a dolgát.

Magára hagyták az F1-es versenyzőt 2

„Már a 2-es kanyarban összeértem valakivel, ezért veszítettem néhány pozíciót. Továbbra is nehéz előzni ezen a pályán, így sok időt buktunk. Amúgy jó tempónk lett volna, csak sok kör ment el a bolyban.”

Giovinazzi – vélhetően a kommunikációs problémák miatt – sokáig a pályán maradt a száraz pályára alkalmas gumikon, miután elkezdett zuhogni az eső. Ezek után csak a 16. lett, míg Kimi Räikkönennel a nyolcadik helyen intették le a másik Alfa Romeót.