Lucky! – ez, vagyis magyarul szerencsés lesz a címe annak a nyolcrészes dokusorozatnak, mely a Forma-1 korábbi uráról, Bernie Ecclestone-ról és életéről szól majd. A producer Manish Pandey már rendelkezik tapasztalatokkal Forma-1-es filmek terén, nevéhez köthető a Senna c. alkotás is.

A hírek szerint a forgatáson már túl vannak, a stáb a lezárások alatt Svájcban, a 90 éves Ecclestone otthonában vette fel a szükséges részeket. “Ez az első alkalom, hogy megbíztam valakiben, hogy elmondjam a történetem és a Forma-1 történetét. Manish az egyetlen mesélő és rendező, akiről hiszem, hogy képernyőre tudja vinni” – mesélte Ecclestone. “És nem csak nagyszerű mesélő, de nagy rajongó is. Azóta nézi a Forma-1-et, mióta járni tud, tudása és szenvedélye pedig felülmúlhatatlan.”

A dokusorozatban láthatjuk majd, ahogy Ecclestone a sportág születéséről, növekedéséről és sikereiről beszél. A korábbi F1-főnök annak idején maga is versenyzőként kezdte, 1958-ban még a Monacói Nagydíjon is megpróbált elindulni, de nem tudta kvalifikálni magát. Később csapatfőnökként folytatta, mielőtt a sportág élére került. A Liberty Media 2016-os hatalomátvételét követően Ecclestone-t 2017. január 23-án mozdították el pozíciójából, manapság néhány futamra ellátogat még a brit.

Azzal kapcsolatban nem jelent meg információ, hogy mikor is láthatjuk a sorozatot.