A 2020-as Forma-1-es szezon második felének szórakoztató története volt Daniel Ricciardo fogadása, melyet renault-s csapatfőnökével, Cyril Abiteboul-lal kötött. A tét egy tetoválás volt, melyet akkor varrnak fel a francia szakemberre, ha ausztrál pilótája dobogóra áll. Ricciardónak ez a bravúr kétszer is összejött.

A McLaren versenyzője beszámolt arról, hogy nem felejtették el az ügyet. „Egy nagyon tradicionális tetoválást szeretnék, olyat, mint egy kézfogás, mely a fogadásunkat képviseli. Az én ötletem, hogy legyen egy méhészborz feje, mely a kezek mögül leskelődik. Ezt eddig csak a barátaimnak mondtam el” – mesélte Ricciardo.

Az ausztrál mindenféleképpen szeretné látni, mikor a kép felkerül egykori csapatfőnöke bőrére. „Nem akarom neki azt mondani, hogy menjen és csináltasson egy tetkót, majd küldjön róla képet. Ott akarok lenni, meg akarom szervezni és dokumentálni szeretném. Fizetek érte!” – viccelődött a pilóta.

Ricciardo új főnökével, Zak Brownnal is kötött egy hasonló fogadást, mely szintén akkor teljesül be, ha az ausztrálnak sikerül dobogóra állnia: