Szerdán megtartotta a várva várt bemutatóját az Aston Martin, ahol Sebastian Vettel is bemutatkozott Sergio Perez utódjaként. Noha az Aston Martin szerint három-öt év kell ahhoz, hogy a bajnoki címért harcolhasson a csapat, Vetteltől sokat várnak.

Andrew Green, az Aston Martin technikai igazgatója szerint sokat profitálhatnak egy négyszeres bajnok tudásából, “pontosan erre volt szüksége” a csapatnak. A mérnökök már azt is tudják, hogyan kell majd beállítaniuk az autót.

“Sebnek saját vezetési stílusa van, ugyanúgy, ahogy mindenkinek” – magyarázta Green. “Azt mondanám, nem olyan extrém, mint azé a versenyzőé, akit vált.”

“[Pereznek] nagyon extrém vezetési stílusa volt, amiből nagyon nehéz volt kihozni a legjobbat minden pályán. Bizonyos pályákon nagyon jól ment, másokon kevésbé.”

“Seb stílusa sokkal kevésbé extrém, minden eszközünk és képességünk megvan ahhoz, hogy az igényei szerint hangoljuk az autót. Már elkezdtünk dolgozni ezen, és nagyon elégedettnek tűnik az általunk választott iránnyal.”