Egyre több információmorzsát szór a Forma-1-es rajongók számára az Aston Martin. A sokáig rejtőzködő csapat egymás utáni napokon tett közzé kedvcsináló videókat új pilótájukkal, Sebastian Vettellel a középpontban.

Míg az első felvétel története mindössze annyi volt, hogy a négyszeres világbajnok megérkezett új csapata központjába, a másodikon Vettel a szokásos első teendőket végzi: beszélget újdonsült mérnökeivel, valamint részt vesz egy üléspróbán.

Természetesen a videó “ügyesen” készült: semmi olyan nem látszik az Aston Martin idei versenygépéből, illetve annak részéből, amit a csapat nem akar láttatni. Látszik azonban Vettel, sisakban és sisak nélkül egyaránt – utóbbi meg is döbbentett mindenkit: a németnek gyakorlatilag eltűnt a feje közepéről a haj, durván elkezdett kopaszodni.

Természetesen az internet népe azonnal kiszúrta a szembeötlő változást. “HOL A HAJA? Nézd, mit tett vele a Ferrari! Biztos, hogy ez Seb?” – írták a kommentelők.

F1: Sokkoló dolog történt Vettellel 2

Vettel haja egyébként nem egyik napról a másikra tűnt el. Utolsó ferraris hétvégéjén, az Abu-dzabi Nagydíjon készült róla az alábbi kép, ahol azért látszik, hogy már kopaszodik a versenyző, de ez kevésbé látszik a hosszú haja miatt.

F1: Sokkoló dolog történt Vettellel 3