Szebb (utó)karácsonyi ajándékott aligha kaphatott volna Jenson Button: a 2009-es világbajnok Instagram-oldalán tudatta a hírt, miszerint megszületett második gyermeke, Lenny Monrow is. A kislány és az édesanyja, Brittny Ward egyaránt remek egészségnek örvendenek.

Button első gyermeke, Hendrix tavaly nyáron született. Az új baba születése kapcsán a következőket írta posztjához: „Üdv a családban, Lenny Monrow! Anyu és apu máris beléd habarodtak. Neki vannak a legaranyosabb kis gödröcskéi, akárcsak a bátyjának.” A tervek szerint Button jövő nyáron feleségül is veszi párját.

A 40 éves brit 2016 végén távozott a Forma-1-ből, azóta rendszerint szakértőként fordul meg a paddockban. 17 éven át versenyzett a királykategóriában a brit, világbajnoki címén kívül 306 rajtot, 15 győzelmet, 50 dobogós helyezést és 8-8 pole pozíciót, valamint leggyorsabb kört jegyeznek a neve mellett. Az elmúlt években a japán Super GT-ben és az endurance-világbajnokságban szerepelt, előbbiben szintén bajnokká koronázták.