Nagy-Britannia

The Guardian: “A lángokból és a felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóból kimászó Romain Grosjean a csodával határos módon élte túl balesetét. Az, hogy a francia versenyző viszonylag sértetlenül megúszta ezt a szörnyűnek tűnő szerencsétlenséget, azt bizonyítja, hogy a sportág nem véletlenül dolgozik fáradhatatlanul a pilóták biztonságán.”
Daily Mail: “Lewis Hamilton könnyedén nyerte meg az akciódús Bahreini Nagydíjat, ezzel az idei 11. futamgyőzelmét aratta. A versenyt azonban már az első körben piros zászlóval félbe kellett szakítani Romain Grosjean súlyos balesete miatt.”
The Telegraph: “Romain Grosjean pokoli balesete arra emlékeztet minket, hogy egy másodpercen múlhat a halál.”

Franciaország

Le Figaro: “A francia versenyzőnek rémesen indult a futama, miután egy súlyos balesetben kigyulladt a versenyautója. Elképesztő és csodaszámba megy, hogy épen és szinte sértetlenül megúszta a történteket.”
L’Équipe: “Lewis Hamilton ezúttal nem mosolygott a sikere után. Nem is könnyű a pályafutása 95., és az idei 11. futamgyőzelmét megünnepelni azok után, hogy az egyik versenyzőtársa – Romain Grosjean – a csodával határos módon maradt életben a futam elején.”

Spanyolország

Marca: “A glória (halo) a védőangyal.”
El Mundo Deportivo: “A pályán Hamilton nyert, de Bahreinben a nagy győztes Grosjean volt, valamint az egész Forma-1, miután a francia versenyző egy hatalmas balesetet élt túl.”

Olaszország

Corriere dello Sport: “Bahreini Nagydíj, a sokadik Ferrari-csalódás: Hamilton nyert. Grosjeant a karosszéria és a biztonság érdekében hozott szabályok mentették meg.”
La Repubblica: “Technolgóia, reflex és szerencse – így élte túl Grosjean.”
La Stampa: “Grosjean csodaszámba menő módon menekült meg.”

Ausztria

Kurier: “Romain Grosjean vasárnap főnixként állt talpra a lángoló pokol közepén. A 34 éves versenyző könnyű sérülésekkel élt túl egy olyan balesetet, amilyet a Forma-1-ben már évek óta nem láttunk.”

Svájc

Blick: “Az, hogy Romain Grosjean az advent első vasárnapján elszenvedett horrorisztikus balesetét könnyű sérülésekkel túlélte, mindenképpen csodának nevezhető.”
Tages-Anzeiger: “Súlyos baleset és lángok sokkolták a Forma-1-et – Hamilton nyert a sivatagi káoszban.”