Spanyolország

Mundo Deportivo: “Hamilton James Bond stílusában vezetett, és akkor győzött, amikor már vesztesnek tűnt. A Mercedes Hamilton és Bottas kettős sikere révén megszerezte hetedik világbajnoki címét, pedig ezen a versenyen több hibát is elkövettek.”

Nagy-Britannia

The Guardian: “Bátor és lendületes döntések, pontos kivitelezés vezetett Lewis Hamilton győzelméhez az Emilia-romagnai Nagydíjon. A brit pilóta még csak egyik kezével fogja a vb-trófeát, de csapata, a Mercedes már begyűjtötte sorozatban hetedik világbajnoki címét.”

Olaszország

Gazzetta dello Sport: “Hamilton ismét megmutatta kivételes képességeit, hogy megfelelő időzítés kell egy verseny megnyeréséhez. A rajtnál ugyan Max Verstappen ás Bottas is előtte volt, de ő kivárta a gumicseréket, és átvette a vezetést. Kegyetlen és precíz.”

Franciaország

L’Equipe: “A Mercedes rekordot állított fel az Emilia-romagnai Nagydíjon: sorozatban hetedik konstruktőri világbajnoki címét szerezte meg. Jobb mint a Ferrari, a Red Bull és a McLaren, pedig ezek a csapatok is uralták a maguk idejében a Forma-1-t.”

Svájc

Blick: “A Mercedes begyűjtötte sorozatban hetedik világbajnoki címét – ez új csúcs! A Ferrari – hat elsőség 1999 és 2004 között – leszorult a trónról.”