Kórházba szállították a korábbi Forma-1-es csapatfőnök Flavio Briatorét, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje. Egyes források szerint csupán elővigyázatosságból, mivel 70 éves életkora miatt a leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozik, mások úgy tudják, hogy Briatore állapota súlyos, de nem életveszélyes, nem szorul intenzív ellátásra.

Briatore egyik milliomosok által látogatott klubját a napokban zárták be a szardíniai Porto Cervóban, miután a vírus egyik gócpontjává vált. A szórakozóhely hatvan alkalmazottja produkált pozitív tesztet.

Briatore egy barátságos futballmeccsen is részt vett, ahol Szinisa Mihajlovic, a Bologna edzője is játszott, akiről szintén kiderült, hogy megfertőződött.

Briatore volt az, aki pályafutása első bajnoki címeihez segítette Michael Schumachert és Fernando Alonsót. Irányítása alatt a német két bajnokságot nyert a Benettonnál, míg Alonso szintén kétszer győzött az olasz által irányított Renault színeiben. Alonso és Briatore azóta is kapcsolatban állnak.