Lewis Hamilton bő két éve vegán étrendre állt át, az ő dolga, de nemrég egyetlen megmaradt kutyájából is vegánt csinált, ami a tudomány állása, de a józan ész alapján is teljes nonszensz, sőt, egyenesen állatkínzás.

Úgy tűnik, a hatszoros F1 világbajnok képes fokozni, tegnap ugyanis Instagram-fiókján egy nem túl burkoltan oltásellenes tartalmat osztott meg. Igen, egy világjárvány kellős közepén.

Hamilton a több mint 18 millió követővel bíró fiókján egy, az Instagramra korábban „King Bach” (ún. internetes sztár, influenszer) által feltöltött posztot osztott meg, melyben a koronavírus elleni vakcinát kereső-fejlesztő kutatásokat is pénzelő Bill Gates beszél a témáról – még pontosabban arról, hogy a vakcinának nem lesznek komoly mellékhatásai, és természetesen csipet sem ültetnek majd az emberekbe –, amihez „King Bach” az „Én is emlékszem az első hazugságomra” kommentet fűzte.

F1: Új szintre emelte a hülyeséget Hamilton 2

Mi jön legközelebb, lapos Föld, holdraszállás-tagadás, gyíkemberek?

Frissítés: Hamilton a nap folyamán reagált a posztja alatt megjelent számtalan kritikára, így magyarázta a dolgot:

„Láttam a reakciókat a koronavakcinát illető posztomra, és szeretném tisztázni, mit gondolok. Megértem, hogy félreérthető volt. Először is, a hozzá tartozó kommentet nem is láttam (Én is emlékszem az első hazugságomra stb.), ami teljes egészében az én hibám. Végtelenül tisztelem Bill Gates tevékenységét. Továbbá szeretném kijelenteni, hogy nem ellenzem a védőoltást, és kétségem sincs, hogy fontos lehet a koronavírus elleni küzdelemben. Ugyanakkor a videó megtekintése után az volt az érzésem, hogy sok még a bizonytalanság a mellékhatásokat illetően.”