Több ügyben is vizsgálatot indítottak a stewardok a Forma-1-es Magyar Nagydíj leintését követően. A Renault ismét megóvta a Racing Pointot, de beidézték a Haas versenyzőit és a Red Bullt Alexander Albon miatt.

A Renault óvását viszonylag hamar lezárták, miután az ügyet összevonták a Stájer Nagydíjon már tárgyalt beadvánnyal, és a felek megegyeztek, hogy egyszerre tisztázzák őket a jövőben.

A Haas már nem úszta meg ennyivel: versenyzőiket tíz másodperces büntetéssel sújtották, ugyanis tiltott versenyzői segédleteket használtak a felvezető kör során. Kevin Magnussen és Romian Grosjean a csapatrádión keresztül kapott olyan konkrét utasításokat, melyek nem engedélyezettek.

A kilencedik helyen leintett Magnussent a büntetéssel együtt a tizedik, Grosjeant a 15. helyről a 16.-ra sorolták vissza.

Albon rajtrács-szárítós esetében is döntés született. Mivel a Red Bull videós bizonyítékok segítségével alátámasztotta, hogy ők nem szárították pilótájuk rajtkockáját, nem kapott büntetést sem a csapat, sem a versenyző.