Ma furcsának tűnhet, de a Mercedeshez való 2013-as megérkezésekor Toto Wolff állítólag nem volt a legelégedettebb, régi barátja, a Jordan/Midland/Spyker/Force India-, majd HRT-főnök Colin Kolles egy kompromittáló telefonbeszélgetésüket is rögzítette, majd azzal zsarolta az osztrákot.

A két csapatvezető ügyét végül a Forma-1 ura, Bernie Ecclestone simította el, a békéltető tárgyalások után Wolff pedig egy luxuskarórával, egy Rolexszel fejezte ki háláját.

A 2017 óta a „nyugdíjas életet” élvező angol üzletember az F1Insidernek elárulta, hogy Wolff azóta fondorlatosan visszaszerezte az ajándékot…

„Tavaly valamikor Wolff felesége meglátogatott, hogy megnézze az óragyűjteményemet. De Susie-nak csak egyetlen célja volt: vissza akarta szerezni a férje Rolexét. Amikor meglátta az órát a vitrinben, elkezdett nyavalyogni, hogy Toto mennyire kötődött hozzá az édesapja emléke miatt. Úgy megdöbbentem, hogy neki is adtam. Ő egy köszönöm nélkül el is vitte” – mesélte a 89 éves angol.

„Csak később jutott eszembe, hogy az a Rolex már rég nem Totoé volt, hiszen 2013-ban nekem ajándékozta” – hozta a történet csattanóját Ecclestone.

Wolffék nem kommentálták a történetet, de Kolles megerősítette az ajándékozást: „2013-ban javasoltam Totónak, hogy adjon egy órát Ecclestone-nak a segítségéért cserébe, ő pedig rögtön el is fogadta ezt az ötletet.”

Kövess minket a Facebook-on!