Ahogy a Vezess is megírta, a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton a szezon után, tavaly decemberben a közös szponzor szervezésében a MotoGP-legenda Valentino Rossival töltött egy pályanapot, amelynek keretében az olasz az F1-es Mercit, az angol pedig a MotoGP-s Yamahát (is) vezette.

A Ferrari ifjonca, Charles Leclerc azt mondja, ő is szívesen kipróbálná magát két keréken, de nem hiszi, hogy a Scuderia engedné ezt számára, főleg, hogy már így is kihúzta a gyufát azzal, hogy titokban ejtőernyőzött.

„Örömmel kipróbálnám én is, mert szeretem a motorokat. De azt hiszem, a Ferrarinál nem osztják ezt az érzést. Engedélyt kellene kérnem erre, de nem hiszem, hogy megkapnám” – mondta a Speed Weeknek a monacói.

„Általában meg szoktam kérdezni a csapatot, ha valami szokatlan tevékenységre készülök, de az ejtőernyős ugrásnál kivételt tettem. Úgy voltam vele, hogy abból ha baj lesz, akkor már úgysem tudnak letolni” – mesélte viccelődve. „Amikor kiderült, egy kicsit dühösek voltak, de nem is fogok újra ilyet csinálni.”