A Ferrari nem akart a reform útjába állni, ezért megszavazta, hogy 2021-ben teljesen új szabályokat vezessenek be a Forma-1-ben. Ezzel együtt az olaszoknak nem teljesen tetszik a jelenlegi csomag, szeretnének még néhány változtatást látni.

“Nagyon is igaz, hogy voltak fenntartásaink az új szabályzat egyes pontjaival kapcsolatban” – mondta Mattia Binotto csapatfőnök.

“Az álláspontunkat minden egyes megbeszélésen részletesen ki is fejtettük. Véleményünk szerint itt-ott változtatásokat kellene még végrehajtani.”

“Néhány dologgal kapcsolatban már értünk el sikereket. Az erőátviteli és a fékrendszer nem lesz egységesített, az aerodinamikára vonatkozó szabályok kicsit nagyobb szabadságot adnak.”

“Az utolsó csomag, amire szavaztunk, már jobb volt, mint amit először bemutattak nekünk. Megszavaztuk, de még mindig nem vagyunk százszázalékosan meggyőzve.”

“A mi szavazatunk egyébként sem számított volna, mert csak egyszerű többségre volt szükség. Ugyanakkor mi lettünk volna az egyetlen ellenzők, ennek nem lett volna semmi értelme” – utalt arra, hogy a Mercedes állítólag vétót várt a Motorsport Világtanácsban a csapatok képviselőjeként ülő maranellói márkától.