Nem várt elsőséggel lepte meg a riválisokat a Forma-1-es Mexikói Nagydíj kvalifikációján a Red Bull-os Max Verstappen – előfordulhat, hogy elveszik a legjobb körét a hollandnak, mivel a végén már Valtteri Bottas balesete után javított, de még a második leggyorsabbja is elég ahhoz, hogy megtartsa a pole-t a Ferrari pilótái, Charles Leclerc és Sebastian Vettel előtt.

Az első három helyezettel a korábbi F1-es pilóta, a 2010-es DTM-bajnok Paul di Resta készítette az interjúkat.

Max Verstappen, Red Bull (1.): „Érdekes nap volt a mai, de hihetetlen, hogy az élen végeztünk! A Ferrari nagyon gyors volt az egyenesekben, így nagyszerű ez a végkimenetel, a pole. Megtartottuk az új alkatrészeket az autón, és a mai nap megmutatta, hogy nagyon gyorsak vagyunk. Mindig reméltük, hogy sikerül megtalálni a megfelelő egyensúlyt és a tempót, aztán a Q3-ban minden összejött. Kicsit más lesz elsőként eljönni a rajtrácsról, mint a második helyről, de mindent bele fogok adni. Mindenesetre a versenytempónk jó, szóval ha valami történik az elején, még esélyesek lehetünk.”

Charles Leclerc, Ferrari (2.): „Ma a Red Bull és Max is gyors volt. A rajt azonban nagyon fontos lesz. Nagyon jó a végsebességünk, így remélhetőleg ezt majd ki tudjuk használni.”

Sebastian Vettel, Ferrari (3.): „Belehibáztam az első körömbe, de magabiztosan vágtam neki a második próbálkozásomnak, ám a dupla sárga zászló miatt le kellett lassítanom. Jó volt az autó, de meglátjuk, mi történik holnap – hosszú lesz a verseny, de megvan a tempónk. Jó rajtra lesz szükség, onnantól pedig nehéz dolgunk lesz a fékekkel és a hűtéssel általánosságban, valamint a gumikkal is. Az első hat autó a közepes gumikon indul, majd elválik, ki bírja a legtovább.”