Lewis Hamiltonról köztudott, hogy a Forma-1 mellett két komoly “hobbija” is van: a zene és a divat – az utóbbiban már egész messzire jutott, saját kollekcióval is rendelkezik a Tommy Hilfigernél.

A Ferrari ifjonca, Charles Leclerc is szeretne ebbe az irányba indulni, árulta el egy friss interjúban:

“Lewishoz hasonlóan hamarosan én is elindítom a saját ruhamárkámat, régóta terveztem már ezt” – mondta a Motorsport.comnak a monacói.

“Ilyen tekintetben inkább Lewisra hasonlítok, szeretem magam más területeken is kipróbálni, ez segít abban, hogy a hétvégék között ki tudjak kapcsolni” – tette hozzá.

Bár Hamilton öt – hamarosan hat – világbajnoki címétől még nagyon messze van, eddigi hat pole-jával és két futamgyőzelmével Leclerc első ferraris évében letette a névjegyét.

“Elégedett vagyok az első évemmel, a fő célom az volt, hogy fejlődjek az idény során, persze még nem fejeztem be. Akkor leszek teljesen elégedett, ha egészen a szezon végéig tudok fejlődni” – értékelt.

“Mindent kielemzek, hogy lássam, mit csinálhatnék még jobban, így fejlődtem mindig az évek során. Amikor Németországban a falba tettem az autót, rögtön felfogtam, hogy az az én hibám volt, csakis én vagyok a felelős. A fejlődéshez az kell, hogy az ember elismerje és megértse a hibáit, nálam működik ez a hozzáállás, de nem feltétlenül van ezzel mindenki ugyanígy” – magyarázta.

Lecerc: Inkább Hamiltonra hasonlítok 1