Idén hetedjére, Silverstone-ban pedig hatodik alkalommal tudott győzni Lewis Hamilton, miután – egy, az ő szempontjából jó időben érkező biztonsági autós fázis segítségével – nem talált legyőzőre a Forma-1-es Brit Nagydíjon. A regnáló világbajnokot és a további dobogósokat, vagyis Bottast és Leclerc-t a 2009-es világbajnok, Jenson Button kérdezte a leintés után.

Lewis Hamilton, Mercedes (1.): „Őszintén szólva egy kicsit még most is kihagy a lélegzetem. Nem tudom szavakba önteni, mennyire büszke vagyok arra, hogy itt lehetek ma a hazai közönségem előtt. Rengeteg brit zászlót látok minden évben, és az ember azt gondolná, hogy ezt meg lehet szokni, de még mindig úgy érzem magam, mint az első alkalommal. Mindenkinek örökké hálás leszek, aki kilátogatott ide, remélem, élvezték a versenyt. Nem vittem volna ennyire a csapat és a gyárban dolgozók nélkül, akiket családjaik is támogatnak, bármennyit is vannak távol az otthonuktól, hogy keményen dolgozzanak. Közel 2000 ember tette lehetővé, hogy ma is nyerjek. Én csak egy láncszem vagyok ebben az egészben, de rendkívül büszke vagyok arra, hogy ennek része lehetek.”

Valtteri Bottas, Mercedes (2.): „Nem tudom, mit mondjak. Gratulálok Lewisnak, aki kapott egy ingyen kiállását, és így meg tudott előzni engem. Ez nem az én napom volt, de legalább a tempóm rendben volt. A tegnapi időmérőből lehet kinyerni pozitívumokat, hiszen én voltam a leggyorsabb. Küzdeni fogok továbbra is, még nincs vége a szezonnak.”

Charles Leclerc, Ferrari (3.): „Eddig ezt a futamot élveztem a legjobban F1-es pályafutásom során. Remek, hogy harmadik lettem, mert nagyon nehéz dolgunk volt ma. Ott voltunk, ahol lenni akartunk az első két etap során, de a biztonsági autó miatt veszítettem néhány pozíciót. Azonban büszke vagyok azokra a csatákat, amiket a pályán vívtam. Úgy gondolom, az előző verseny felnyitotta a szememet, hogy milyen messzire mehetünk el a pályán. Nagyszerű a határon táncolni a Forma-1-ben, elégedett vagyok azzal, ahogyan alakult ez a verseny.”