Nagy-Britannia

The Guardian: “Hamilton Abu-Dzabiban aratott győzelmével méltó módon zárult az idei szezon. A pole pozícióból rajtoló ötszörös világbajnok hibátlan versenyt futott, a Mercedes stratégiája pedig tökéletesen működött.”
The Telegraph: “Hamilton az idei 11. futamgyőzelmével megkoronázta az idényét és újfent alátámasztotta idei fölényét.”

Olaszország

Gazzetta dello Sport: “A brit világbajnok a szezon utolsó futamát is megnyerte, igaz, erről a versenyről sportszakmai szempontból nem sokat lehet mondani, egy tény azonban ismét megerősítést nyert: a vb-címért versenyben lévő autót csak a Mercedes, a Ferrari, vagy a Red Bull tud előállítani.”
Tuttosport: “Lewis Hamilton győzött Abu-Dzabiban és tökéletes teljesítménnyel zárta a 2018-as világbajnoki sorozatot. A Mercedes világbajnoka a pole pozícióból rajtolva végig kézben tartotta a futamot, és 11. sikerét aratta az idei 21. versenyen.”

F1: Hamiltonnak egy pillanatig sem kellett izgulnia 1

Spanyolország

Mundo Deportivo: “Hamilton a pályafutása 73. futamgyőzelmét szerezte meg egy olyan versenyen, amelyet minden pillanatban az irányítása alatt tartott, még akkor is, amikor nem használta ki teljes mértékben a Mercedes motorjában rejlő erőt.”

Franciaország

L’Équipe: “Az ötszörös világbajnok brit egy újabb futamgyőzelemmel zárta a csaknem tökéletesre sikerült idényét. Vélhetően nem ez volt karrierje legnehezebben megszerzett diadala, valójában egy pillanatig sem kellett izgulnia a verseny során.”

Svájc

Tages Anzeiger: “A szezon utolsó futama egyben Fernando Alonso búcsúját is jelentette. A 37 éves spanyol pilóta 312 verseny, 32 győzelem és két világbajnoki cím után mondott most búcsút a Forma-1-nek. Hamilton és Vettel a verseny leintését követően bekísérte Alonsót a célegyenesbe, ahol aztán mindhárman gumiégetéssel köszönték meg a helyszínen és a televíziós képernyők előtt helyet foglaló szurkolóknak az egész éves buzdítást.”

F1: Hamiltonnak egy pillanatig sem kellett izgulnia 2