Hamilton pályafutása 69. sikerével 40 pontra növelte előnyét Vettellel szemben a bajnokságban. A verseny részletes beszámolója itt olvasható. Az interjúkat David Coulthard készítette.

Lewis Hamilton (1.)

„Kemény verseny volt, de óriási támogatást kaptam. Jól rajtoltunk, és a csapat nem adta fel, hitt bennem, Valtteriben és a képességeinkben. Hosszú verseny volt, úgy érzem, ez volt életem leghosszabb versenye. Örülök, hogy vége lett. Max kemény ellenfél volt a verseny során. Micsoda nap, micsoda hétvége, áldottnak érzem magam.”

„Kicsit szerencsétlenül jártam a lekörözéseknél, a többiek sokat mozgolódtak, nehéz volt követni őket. Max szerencsés volt, néhány pilótának köszönhetően nagyon szoros helyzet alakult ki. A szívem a torkomban dobogott egy percig, de aztán ráléptem a gázra, és sikerült elhúznom.”

„Nagy csatára készültem, nem tudom hová lett a többiek tempója. Ahogy mondtam, hálás vagyok mindenkinek az erőfeszítéséért, a szurkolóknak is köszönöm, hogy eljöttek, rengeteg brit lobogót láttam.”

Max Verstappen (2.)

„Nem volt rossz, az első körtől eltekintve, látszott, hogy nem volt nagy végsebességünk. Nagyon jó stratégiát talált ki a csapat, így visszaszereztük a második helyet. A saját versenyünket futottuk, próbáltuk Lewist követni. A végén már látszott, hogy a második hely jut nekünk, csak be kellett hozni a kocsit.”

„A kiállásom utáni elindulás nem volt tökéletes, a biztonsági autó mögött is leblokkolt a kocsi, üresbe rakta magát. Voltak problémák, de örülök a második helyezésnek.”

Sebastian Vettel (3.)

„Összességében nem voltunk elég gyorsak, nem volt meg a versenytempónk. Próbáltunk az elején agresszívak lenni, de nem vezetett eredményre. Ezek után másféle versenyünk volt eltérő gumikon, nem voltam biztos abban, hogy a végéig el tudok vele menni. Azonban a kiállás szóba sem jöhetett, mert túl sok időt vesztettünk volna a cserével, így a célba érés volt a középpontban.”

„Főként a mai versenyre koncentráltam, nem segít, ha a bajnokságra gondolok. Ma nem volt esélyünk, hiányzott valami plusz. Ahogy a hétvége előtt is elmondtam, csak magunkat győzhetjük le. Azt hiszem, ezen a hétvégén nem hoztunk ki mindent a csomagunkból.”