Vettel ezzel a sikerével idei ötödik, pályafutása 55. rajtelsőségét szerezte. Az időmérő részletes összefoglalója itt olvasható. Az interjúkat David Coulthard készítette.

Sebastian Vettel (1.)

„Köszönet a szurkolóknak, hihetetlen volt ennyi vörös Ferrari-lobogót látni, hatalmas a támogatás, német lobogók a pálya körül mindenütt. A Q1-ben már éreztem, hogy az autó képes a pole-pozícióra. Néha ezt úgymond lehet érezni, de attól még meg kell csinálni. Egyre jobb lett, és tudtam, hogy van még tartalék bennem az utolsó körre, végül mindent ki tudtam préselni magamból. Még mindig teli vagyok adrenalinnal, de nagyon boldog vagyok!”

Valtteri Bottas (2.)

„Nem hiszem, hogy ebben több maradt, jó kört futottam. Persze beszélhetünk századokról, de nem tizedekről. Mindent beleadtam, de sajnos túl gyorsak voltak. A rajt kulcsfontosságú lesz, ugyanolyan gumikeverékeken indulunk, biztos kemény lesz. A versenytempónk is hasonló, így szoros lesz.”

Kimi Räikkönen (3.)

„Volt egy húzós pillanatom az első próbálkozásnál, megcsúsztam, nem volt tökéletes. A második menetben óvatosabban mentem emiatt. Kicsi volt a különbség, de ma nem jött össze. Próbálom majd a saját versenyemet futni, csapatként fogunk versenyezni, a harmadik hely jónak tűnik ehhez.”