A dobogós pilótákkal Kai Ebel, a német tévés legenda készítette az interjúkat.

Sebastian Vettel (1.)

„Jó volt az elindulásom, majd kipörögtek a kerekeim, így azt gondoltam, hogy elvesztettem a lehetőséget, de azt hiszem, Valtteri jobban szenvedett, így bementem belülre, amivel meglephettem. Ez kritikusnak bizonyult, a biztonsági autó utáni 65 körben padlógázon nyomtuk végig, mindent beleadtam, hogy egy kis előnyt autózzak ki és irányítsam a versenyt. Nagyon boldog vagyok, főleg a srácok miatt, akik olyan keményen dolgoznak Maranellóban. Kemény heteken vagyunk túl, de jó érzéssel tölt el, hogy itt van mindkét autó a dobogón.”

„Meglátjuk, hogy ünnepelünk. Kemény verseny volt, épp beszéltük Valtterivel, hogy szoros volt a tempó, nem lehetett hibázni, nehéz volt a gumikkal bánni. Talán megiszunk egy-két italt, aztán meglátjuk, meddig tart a buli.”

Valtteri Bottas (2.)

„Nem akartam az olasz szendvicsbe kerülni. Az élről indultam, a cél a győzelem volt, csalódott vagyok, hogy a rajtnál elvesztettem. Utána szoros volt, próbáltam nyomást kifejteni Sebastianra, de nem vezetett sehova. El kell hogy mondjam, Lewis nagyszerű felzárkózást mutatott be, jó pontokat szerzett. Irány Abu-Dzabi!”

Kimi Räikkönen (3.)

„Nem végig volt a nyakamon Lewis, csak a végén. Az egyensúly nem volt az igazi az első gumiszetten, a végére javult a helyzet, a második már jó volt, feljöttem a többiekre. Lehetetlen ezen a pályán előzni, ha ilyen közel áll a két autó teljesítménye egymáshoz. Hamilton végül közel ért hozzám, én is közel értem Sebastianhoz és Valtterihez, de jól jöttem ki az utolsó kanyarból.”

F1: Vettel nyert, de Massa a dobogó sztárja Brazíliában 1

A dobogón megjelent a hazai búcsúfutamát teljesítő Felipe Massa is, akivel Rubens Barrichello készített interjút.

Felipe Massa (7.)

„Nagyon érzelmes napon vagyok túl, köszönöm a szurkolóknak a támogatást, mindent, amin együtt keresztülmentünk! Az energiát, amit ma itt éreztem, a legjobb futam, amit ma autózhattam. Nagyon örülök a versenyemnek, kihoztam a maximumot az autóból. Nagyon-nagyon köszönöm nektek!”