A három leggyorsabb pilótával Johnny Herbert készítette az interjúkat.

Valtteri Bottas (1.)

„Jól érzem magam, még egy kicsit össze vagyok zavarodva, de jó érzés. Jó kört mentem, végig szoros volt a meccs Sebastiannal, néha Kimivel is. Remek kört futottam végül. Lewis sajnos kiesett az elején.”

„Nagyon jó, hogy a pole-ból indulhatok, jó autónk van, de végig szoros lesz a verseny a Ferrarikkal. Még mindig jobb az első helyről rajtolni, mint hátrébbról.”

„Nem könnyű ezen a pályán előzni, fontos elkerülni a hibákat, illetve a rajt mindig izgalmas. Hosszú futam lesz, bármi megtörténhet. Már várom, és köszönöm az emberek támogatását!”

Sebastian Vettel (2.)

„Rendben vagyunk, ez nem a holnapi napról szól, hanem a mairól. Holnap jó lesz, szeretnék elöl lenni, szoros a helyzet. Az utolsó körömön az első kanyarban majréztam, rosszabbul fékeztem, időt vesztettem, de onnantól jó köröm volt. Tudtam, hogy maradt még az utolsó szektorban, ami meglett, de addigra túlságosan le voltam maradva.”

„Az első köröm nem volt rossz, elégedett vagyok vele. Három század, valahol biztos össze lehet szedni. Holnapra a hosszú etapok jól néztek ki, főleg Valtterihez képest, meglátjuk mi lesz.”

Kimi Räikkönen (3.)

„Úgy-ahogy elégedett vagyok. Jobb is lehetett volna, a gumik az első pár kanyarban nem voltak a megfelelő hőmérsékleten, a második kör jobban sikerült. Azt hiszem, javulni fogunk holnapra, de az időjárás is gyorsan változhat, meg kell várnunk, milyen idő lesz. Hosszú verseny lesz, beleadunk majd mindent.”