Lewis Hamilton

„Köszönöm szépen, a szurkolók fantasztikusak voltak egész hétvégén, hatalmas köszönet a támogatásotokért! Erős hétvége volt ez a csapat számára, hihetetlen munkát végeztek, hálás vagyok nekik! Rengeteg brit zászló van, néhol egy két ír narancs is, eszméletlen! Sebastian nyomás alá helyezett a végén, de megcsináltam.”

„21 éve voltam itt először. Imádom ezt a mexikói hullámot itt előttem! Rengeteg gyerek van itt, akik arról álmodoznak, hogy egy nap azt csinálhassák, amit mi. 1996-ban, amikor apámmal idelátogattunk, én is így éreztem. Remélem, a nézők látják, hogy az álmok valóra válhatnak, csak küzdeni kell érte, hinni, és nem szabad feladni!”

Sebastian Vettel

„Jó móka volt! Heves csata volt, vártam Lewis hibájára, de nem hibázott, ő is várt, hogy én hibázzak, de én se tettem, szoros meccs volt. Nem vagyok teljesen elégedett, hallottam, hogy nem vagyok elég közel, de mégis túl közel voltam, így le kellett szakadnom kicsit. Ennek ellenére jól szórakoztunk, remek napot zártunk, ha összehasonlítjuk Silverstone-nal. Várom a következő hétvégét, a hazai nagydíjat!”

Daniel Ricciardo

„Max hamar kiállt, így szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy kijöttek! Kimi kapott egy büntetést, így feljöttünk negyediknek. A verseny közepén megvolt a tempónk, majd jött a safety car. Jött egy lehetőség, amit kihasználtam Valtteri ellen az újraindításnál.”