Lewis Hamilton, Mercedes AMG (1.): “Ahogy a hétvége során végig, úgy az időmérőn is jól éreztem magam. Nico folyamatosan gyorsult, de végig fedezni tudtam magam. Kiemelkedő, amiit ez a csapat elért, hihetetlen csapatmunka, hogy ennyi (rekordot jelentő 19 – a szerk.) pole-t szereztünk egy évben. Ennél jobb eredményt nem kívánhattam Brazíliára, hiszen ezen a pályán általában küszködtem, csak a második pole-om ez itt. Nagyon-nagyon örülök, hogy az élről indulhatok.”

Nico Rosberg, Mercedes AMG (2.): “Izgalmas időmérő volt, az tuti. Nagyon szoros volt a verseny, de Lewis egy hajszállal gyorsabb volt a végén. Az én köröm is jó volt, épp csak nem elég gyors, egy kicsi hiányzott, de nincs gond. Amúgy is, láthattuk már idén, hogy nem mindig az győz, aki a pole-ból indul, szóval bizakodó vagyok, természetesen meg akarom nyerni a holnapi futamot. Nem úgy nézem, hogy mit veszítetek, egyszerűen csak várom a holnapot, lesz, ami lesz. Minden körülmények között nagyszerű az autónk, akár száraz idő van, akár eső, mindenképp izgalmas lesz.”

Kimi Räikkönen, Ferrari (3.): “Az időmérőn végig küszködtem pár helyen, a középső szektor pár kanyarjában. Hogy őszinte legyek, elég középszerű volt az utolsó köröm, de ezek szerint elég lett a 3. helyre. A Mercedes láthatóan megfoghatatlan. Az első két kanyarban bajban voltam a gumimelegítéssel, és még a középső szektorral sem voltam elégedett, de nem baj, elég lett a 3. helyre, aztán meglátjuk, mi lesz holnap.”

“Szoros volt a csata a Red Bull-lal, egész évben ez volt, néha mi voltunk előrébb, máskor ők, de úgy gondolom, hogy jól versenyeztünk, elfogadható eredményeket hozott a csapat. Jól dolgozunk együtt, remélhetőleg holnap erős, jó versenyünk lehet!”