Nagy-Britannia

BBC Sport: “Lewis Hamilton csökkentette hátrányát az összetettben Nico Rosberggel szemben, miután kényelmes győzelmet aratott az Egyesült Államokban.”
The Telegraph: “Lewis Hamilton nyert Austinban, s cseppnyi reményhez jutott, hogy megverheti még Nico Rosberget a világbajnoki címért folytatott csatában.”
The Guardian: “Lewis Hamilton pályafutásának 50. Forma-1-es győzelme az egyik legfölényesebb volt, miután csapattársát és legnagyobb riválisát, Nico Rosberget maga mögé utasította.”
Daily Mirror: “Lewis Hamilton megnyerte az Amerikai Nagydíjat, és nyitottá tette a Forma-1-es vb-címért zajló küzdelmet – Nico Rosberg második.”
Sky Sports: “Lewis Hamilton 50. Forma-1-es futamgyőzelme – a Mercedes brit pilótája mérföldkőhöz érkezett az Amerikai Nagydíjon aratott diadallal.”

usa_f1_fut_23

Olaszország

Gazzetta dello Sport: “Az előzetes lelkesedés és reménykedés után úgy tűnik, a Ferrarinál már nem lángol olyan erősen a tűz. Még akkor is, ha Sebastian Vettel ezt sosem fogja elismerni. A fény az alagút végén nagyon messze van. Alonso rodeózott Austinban, valódi cowboy.”
Corriere dello Sport: “Vörös katasztrófa. A Ferrari hátramenetbe kapcsolt.”

Svájc

Blick: “Hamilton az 50. futamgyőzelmét ünnepelte! A Ferrari változatlanul válságban van.”
Neue Zürcher Zeitung: “Hamilton és a remény. Ez volt az a győzelem, amelyre a címvédőnek csaknem negyed évet kellett várnia.”
Tages-Anzeiger: “Hamilton a jubileumi diadallal üldözi tovább Rosberget.”

Ausztria

Kronen Zeitung: “Forma-1 az Egyesült Államokban – a show találkozik a sporttal.”
Kurier: “Hamilton hozta a kötelező győzelmet Texasban. A brit nyert Austinban, de második helyezett csapattársa, Nico Rosberg az összetettben az élen maradt.”

usa_f1_fut_22