Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen érzés, ez az első pole-om itt. Többször próbálkoztam már, eddig nem sikerült, nagyon örülök a mai eredménynek. Szeretném megköszönni a közönségnek, hallottam, ahogy ujjongtak, amikor átmentem a célvonalon. Nagyra értékelem az energiát, amit kaptam tőlük. Az utolsó gyors köröm előtt azt mondták, a váltóval nincs gond, szorítok, hogy holnap se legyen semmi. Igyekszem a lehető legjobban felkészülni holnapra, rengeteget gyakoroltam a rajtokat, magabiztos vagyok.”

Nico Rosberg (2.): “Nem éreztem, hogy a pálya bármelyik részén sokkal gyengébb lettem volna ma, de a második és harmadik szektor valóban jobban feküdt nekem. Lewis gyorsabb volt, ennyi az egész. Nem éreztem rossznak a körömet, de láttam, hogy Lewis legyőzött. Ez benne van a pakliban, de a második helyről is jó esélyem van holnap. Az idén már többször láttuk, hogy nem olyan fontos a szombat.”

Daniel Ricciardo (3.): “Egyáltalán nem aggódom a taktika miatt, így terveztük. Max megpróbálta a lágyas taktikát, én benne voltam a szuperlágyban. Ezzel jobbnak éreztem az autót, és talán a rajtom is jobban sikerül majd vele. Számítottunk erre, hogy nehéz lesz megverni a Mercedest, de megnyugtató az előnyünk a Ferrarival szemben. Meglátjuk, mire leszünk képesek, remélem, hogy a szuperlágy kicsivel több tapadást ad a rajtnál.”