Lewis Hamilton (1.): “Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki kijött, és persze a csapatnak is, akik folytatják az idei remek sorozatot, futamról futamra javulunk. Nagyon jó munkát végeztünk, az idei legjobb autónkkal érkeztünk ide, de a köröm egy kicsit gyorsabb is lehetett volna. Kemény harc lesz holnap, egész hétvégén nagyon gyors volt a Red Bull és a Ferrari. Szoros futam lesz, mert jók voltak versenytempóban, de szerintem elég erősek vagyunk mi is.”

Nico Rosberg (2.): “Nyilván a pole-ért mentem, ezért vagyok itt. Lewis köre nagyon gyors volt, szóval semmiképp sem lett volna könnyű dolgom, de közelebb érhettem volna hozzá. Többször belehibáztam az utolsó kanyarba, mindig túlkormányzott volt ott az autóm, talán valami beállítási gond ez. Most már mindegy, ez most második hely, együtt kell élnem vele, de ez nem jelenti azt, hogy innen nem lehet nyerni. Optimista vagyok.”

Max Verstappen (3.): “Az egész hétvége nagyon jól alakult számomra. Szingapúr óta több ponton változtattunk az autón, ez pedig előnyös számomra. Nagyon jó beállítást találtunk mára, örülök, hogy én állok közvetlenül a Mercedesek mögött. Nem tudom, hogy megverhetjük-e őket, de a versenytempónk ígéretes. Tudtuk, hogy egy körön javulnunk kell, és meg is tettük.”