Carey első versenye az izgalmas befutót hozó Szingapúri Nagydíj volt, ennél jobb premierről talán nem is álmodhatott volna. Az új főnöknek világos elképzelései vannak arról, milyen irányba kellene elindulni a Forma-1-gyel.

“Minden tiszteletem Bernie-é, hihetetlen sikereket ért el, az egész világ csodálja az üzletét” – mondta Carey. “De úgy gondolom, van egy másik szint, ahova felemelhetjük a Forma-1-et. Ez a lehetőség tett igazán izgatottá, amikor bevontak ebbe a projektbe.”

Carey szerint a Liberty Media jelentős összegeket fektet majd be a sportba, természetesen annak érdekében, hogy még nagyobb legyen a profit. Van arra esély, hogy új amerikai versenyek jönnek Miamiban, Los Angelesben vagy New Yorkban.

“Egy világos terv összerakásához még nem volt elég időnk, de az biztos, szeretnénk terjeszkedni Amerikában, hogy a megfelelő piacon legyünk jelen.”

“Nagy lehetőségek vannak az amerikai közönségben. Nem akarom kritizálni a múlt erőfeszítéseit, mert nem is tudhatom pontosan, mikor mi történt.”

“A Forma-1 nagyszerű prémiummárka, ez pedig számomra azt jelenti, hogy olyan helyeken kellene megjelennie, mint Los Angeles, New York vagy Miami. Vagyis a világ legnagyszerűbb városaiban.”