Noha Jenson Button jövője finoman szólva is kérdéses a McLarennél, ő maga nem úgy fut neki az e heti Brit Nagydíjnak, hogy az utolsó fellépése következik hazai pályán.

Ami azt illeti, erősen tartják magukat azok a hírek, hogy Button a Williams színeiben folytatja, annál a csapatnál, amelyben elkezdte F1-es karrierjét.

“Semmi értelme úgy kezelni a mostani versenyt, hogy ez lesz az utolsó Brit Nagydíjam” – mondta Button. “Mert ha mégsem ez lesz, akkor újra át kellene élnem ezeket az érzelmeket.”

“Csak úgy futok neki ennek is, ahogy szoktam: legyen egy jó hétvégém, nem kellenek felesleges érzelmek. Mindent bele fogok adni, amit csak tudok, ezt kell tennem a hazai közönség előtt.”

Button hazai pályán soha nem állhatott dobogón. “Ez elég fájdalmas, de nem tudok mit tenni. Jobb egy vb-cím a Brit Nagydíj megnyerésénél? Természetesen. Úgyhogy az első számú célomat elértem az F1-ben.”

“Sajnos a dobogó sem jött össze korábban, de ezúttal sem az első háromban fogunk küzdeni. Van egy másik brit srác, aki igen, nekem nem lesz rá lehetőségem, ami nagy kár.”