Jobb hétvégét nem is kívánhattunk volna a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjra: a szép nyári időben elképesztően izgalmas, fordulatos, a szó jó értelmében vett kaotikus versenyen a Mercedes-pilóták estek-keltek, önmagukat verték meg, míg Sebastian Vettel idei második győzelmével hozott felüdülést a nyári szünet előtt, a Red Bull pedig kettős dobogót ünnepelhetett az amúgy nem sok örömet hozó idényben, a szombaton pedig még autóját tologató Fernando Alonso az 5. helyig jutott a McLaren-Hondával.
A Forma-1 hivatalos oldala a közösségi médiában megszavaztatta a nézőket az év legjobb versenyéről, nem meglepő módon a ma délután közzétett eredmény az, hogy 2015-ben a Magyar Nagydíj vitte el a pálmát.

Egybevág ezzel a legnagyobb, legkedveltebb független Forma-1-es blog/weboldal, az F1Fanatic idei statisztikája: az oldal hozzáértő közönsége minden egyes futam után tízes skálán értékeli az adott versenyt, a 2015-ös szezon 19 fordulójából pedig a Magyar Nagydíj érte el a legmagasabb pontszámot, 9,115-ös átlaggal zárt. (A 2. az Amerikai Nagydíj lett 9,065-del, a 3. helyre a Maláj Nagydíj futott be 8,369-es pontszámmal.)
Összefoglaló a hungaroringi futamról
…ráérőknek pedig a teljes verseny