A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone nemrég adott interjút az orosz RT televíziónak, a beszélgetés során pedig elég meghökkentő dolgokat is mondott. 
A 84 éves üzletember többek között “szupernek” nevezte az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint, általában méltatta a diktatórikus vezetési stílust, a demokráciát elítélte, kiállt a korrupciós ügyekbe belebukott FIFA-elnök, Sepp Blatter mellett, valamint az USA-nak is beszólt, egy héttel az Amerikai Nagydíj előtt.
Bár feltehetőleg pont a pukkasztás, a botránykeltés volt a célja a fentiekkel, sokan úgy vélik, Ecclestone most már tényleg túl messzire ment, elveszítette a realitásérzékét, ideje lenne távoznia. Ő maga egyáltalán nem szégyelli az interjút.
Kívül tágasabb?


“Ahogy mindenkinek, nekem is van véleményem a dolgokról. Putyin nagyszerű versenyt adott nekünk, szóval nekem semmi bajom vele” – mondta a The Timesnak.
Közben arról hallani, hogy a Forma-1 kereskedelmi jogait kínaiak szeretnék megvenni, akik  szintén Ecclestone kezében hagynák az ügyek irányítását, máshol viszont a személycsere lehetőségét emlegetik: az Österreich úgy tudja, valójában van utódjelölt, az angol kisember helyére a jelenleg a Mercedes-csapat címzetes elnökeként dolgozó háromszoros világbajnok, Niki Lauda kerülhetne.