Az Orosz Nagydíj vasárnapi megnyerése után Lewis Hamilton szerdán már Londonban forgolódott, barátja, Miguel koncertjére ment az O2 Arenába. 
Az RnB-énekes később a Mayfair klubban tartott volna afterpartit, de fáradtságra hivatkozva lemondta a fellépést, a szintén ott lévő Hamilton viszont megmentette a helyzetet, ő állt a színpadra, három dalt is előadott.
Lewis Hamilton megint dalra fakadt 1
A Forma-1-es sztár egyébként évek óta komolyan foglalkozik a zenéléssel, saját házi stúdiója van, az ott elkészült dalokat pedig olyan nagyágyúknak mutogatja, mint Jay Z, Kanye West, Pharrell Williams és Drake. A brit Sun úgy tudja, hamarosan akár a nagyközönség is megismerhet pár Hamilton-szerzeményt.
“Lewis több zeneipari szereplővel is tárgyalt, beleértve Jay Z Roc Nation kiadóját is. Korai lenne még biztosat mondani, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a dalait kiadják valamikor. Lewis nagyon sok időt tölt a stúdióban, nagy nevekkel dolgozik együtt, komolyan veszi a zenélést. Továbbra is a Forma-1 az elsődleges számára, de ne lepődjünk meg, ha popkarrierbe kezd” – nyilatkozta egy meg nem nevezett bennfentes a bulvárlapnak.