Nico Rosberg (1.): “Nagyon elégedett vagyok, nehéz hétvége volt eddig. Keveset tudtunk futni, nem volt ideális a felkészülésünk, de nagyon jó volt az egyensúly. Kicsit tippelnünk kellett a beállításokkal kapcsolatban, nekem és a srácoknak is, de jól eltaláltuk, jó köröket futottam, elégedett vagyok. Nincs még tervem az első kanyarra és holnapra, most élvezem, hogy a pole-ból indulok. A konstruktőri cím nagyon fontos számunkra, jó lenne, ha ismét sikerülne itt megszerezni, és jó lenne csökkenteni a hátrányomat Lewiszal szemben is.”
Lewis Hamilton (2.): “Belehibáztam a második körömbe a Q3-ban, talán a 13-as kanyarnál. Nehéz hétvége volt eddig, de Nico remek munkát végzett, gratulálok neki. Elégedett voltam az egyensúllyal, a lényeg, hogy jó irányba megy a csapat. Nem rossz a második hely.”

Valtteri Bottas (3.): “Úgy tűnik, ma gyorsabbak voltunk a Ferrarinál, versenyképesek voltunk, örülök, hogy itt vagyok. Sikerült jól kihasználni a csonka szabadedzéseket, a lehető legjobban felkészültünk, ma is stabil köröket mentem.”