A Williams csütörtökön délelőtt bejelentette 2016-os versenyzői felállását, a grove-i csapat nem nyúl az elmúlt két évben bevált pároshoz, jövőre is marad a veterán Felipe Massa és a fiatal tehetség Valtteri Bottas.
“Örömmel jelentem be, hogy a jövő évben is Felipe és Valtteri versenyez majd a Williamsnél. Minden Forma-1-es csapat számára kulcsfontosságú a stabilitás a sikerhez, ezért fantasztikus, hogy a harmadik évnek vághatunk neki a mezőny egyik legerősebb párosával, ezzel az élmezőnybe törekvő Williams tovább viheti a lendületét a 2016-ban” – mondta az alapító-főnök, Sir Frank Williams.
A csapathoz 2014-ben csatlakozott, azóta másodvirágzásba kezdett Massa nagyon örül, hogy marad a brit csapatnál:


“Nagyon örülök, hogy a Williams család tagja lehetek. A második évemet töltöm itt, és igazán boldoggá tesz, hogy maradok, hiszen nagyon jól dolgozunk együtt. Tisztelettel kezelnek, jönnek az eredények is, nagyszerű érzés, hogy részese vagyok a 2013 utáni feltámadásnak. Alig várom, hogy folytassuk a munkát! Köszönöm Franknek, Claire-nek (Williams, helyettes csapatfőnök), Mike-nak (O’Driscoll, vezérigazgató), Patnek (Symonds, technikai igazgató) és az egész csapatnak a bizalmat és a támogatást, most tovább építhetjük az eddig is nagyszerű kapcsolatunkat.” 
A nyáron a Ferrarival is tárgyaló Bottas Kimi Räikkönen szerződéshosszabbítása miatt hoppon maradt, de nem bánkódik:


“Nagyon örülök, hogy negyedik idényremre is maradhatok a a csapattal” – mondta az alakulathoz 2011-ben tesztelőként igazolt, majd 2013-tól versenyfőként alkalmazott finn. “Folyamatosan fejlődtünk eddig, kíváncsian várom, mit hoz a jövő év. Hiszem, hogy az eddigieknél is erősebb eredmények jöhetnek. Alig várom a 2016-os idényt, persze addig is az idei, még bőséges kihívást tartogató idei szezonra koncentrálok. Köszönöm Franknek, Claire-nek, az igazgatótanácsnak és a teljes csapatnak a belém vetett bizalmat!”