Az biztosnak látszik, hogy a 2014-ben indulási engedélyt kapott, a Ferrarival szoros együttműködésben dolgozó Haas-csapat ott lesz a Forma-1-es rajtrácson a jövő évben, de úgy tűnik, akár egy második amerikai alakulat is megjelenhet.
F1: Két amerikai csapat 2016-ban? 2
Hellmund nem tud elszakadni a Forma-1-től


A Motorsport.com értesülése szerint az austini Amerikai Nagydíj atyja, az idén visszatérő Mexikói Nagydíj feltámasztásában is kulcsszerepet játszó Tavo Hellmund, valamint társa, a New York-i üzletember James Carney Forma-1-es csapat megvásárlását fontolgatja.
A weboldal Hellmundot és Carney-t nem tudta elérni, de egy képviselőjük megerősítette a hírt, azt azonban nem árulta el, hogy melyik csapatot szemelték ki.
A Motorsport.com szerint a tavaly ősszel csődbe ment, de az ír üzletember Stephen Fitzpatrick által idénre életre keltett Manor lehet a logikus választás.
A jelenleg a módosított tavalyi autóval a mezőny végében versenyző alakulat idén komoly igazolásokat jelentett be, lendületesen építkeznek 2016-ra, a tavalyi konstruktőri 9. hely után pedig 40 millió fontos (18 milliárd Ft) pénzdíj jár nekik, amire 2016 elején is számíthatnak, hiszen az első tíz csapat kap pénzt, jelenleg pedig összesen ennyi alalkulat szerepel a Forma-1-ben.