“Noha tavaly szenvedtem az időmérőn, és csak a kilencedik helyről indultam, végül egész jó verseny lett belőle” – mondta Hamilton a 2014-es futamról.

“Ha jól emlékszem, már az első kör után negyedik vagy ötödik voltam, és végül felállhattam a dobogóra, ami remek mulatság volt. Az idén arra törekszem, hogy jobb esélyem legyen a győzelemre vasárnap.”

Tavaly Nico Rosberg nyert, aki szeretne ismételni. “Kanadát az időmérőn veszítettem el, de a tempóm jó volt, ami remek előjel Ausztriára” – nyilatkozta Rosberg.

“Tavaly nem is alakulhatott volna jobban számomra a verseny, bár az időmérő nem sikerült ideálisan. Biztos vagyok benne, hogy a Williams ismét kemény ellenfél lesz, de mások is harcban lehetnek az első helyért. Ez Niki és Toto haza versenye, úgyhogy a legjobb formánkat kell mutatnunk!”

Toto Wolff csapatfőnök nehéz versenyre készül. “Kanadában láttuk, hogy több van az ellenfeleinkben, még ha ez nem is látszott az eredményből” – fogalmazott Wolff.

“Még több kell tőlünk, ha meg akarjuk őrizni a jó formánkat. Ausztria kemény teszt lesz, szoros versenyre számítunk. A csata még messze nem dőlt el!”