Lewis Hamilton (1.): “Imádom Montrealt! Lenyűgöző pálya és város, fantasztikus hétvége volt. Jó újra a dobogó tetején állni. Nem volt jó az egyensúly, alulkormányozottnak éreztem az autót. Nico a közelemben volt, de úgy éreztem, maradt még a tarsolyomban. Belülről szoros és intenzív versenynek éreztem, szükségem volt erre Monaco után. Szeretném megköszönni az összes szurkolónak, őszintén mondom, hogy hihetetlen ez a támogatás, nagyon hálás vagyok érte.”

Nico Rosberg (2.):
“Végül is jó verseny volt. Nyomtam, mint egy őrült, de nem sikerült utolérnem Lewist. Gratulálok neki. Szerintem jó verseny volt, nem sikerült megnyernem, de a második hely még rendben van. Az időmérőn hiányzott egy hely, mert a versenytempóm nem volt rossz, legközelebb erre kell figyelnem.”

Valtteri Bottas (3.):
“Örülök, hogy elérte ezt az eredményt a csapat, nagyon büszke vagyok. Kimi hibázott, ezzel nyertünk egy pozíciót és változtattunk a taktikánkon, ez jó lépés volt a csapat részéről. Kellett már ez az eredmény, tavaly is látható volt, hogy nagyon megnöveli az önbizalmunkat. Ausztriában is a dobogóért hajthatunk, ott nagyon versenyképes lesz a csomagunk.”