Lewis Hamilton az angol BT Sport 1 csatorna Claire Balding Show-jának ma adásba kerülő részében egyebek mellett élete eddigi legcikibb húzását is elmesélte. A sztoriban röpködnek a nagy nevek, hiszen a kétszeres világbajnok sztárok, hírességek között forog, és forgott már régen is.
Lewis Hamilton letaposta Bill Clintont 2
Clinton (k.), szemben Hamilton, mögötte Mandela


“A legkínosabb dolog, amit valaha tettem… Az a megtiszteltetés ért, hogy (2008-ban) meghívást kaptam Nelson Mandela (néhai dél-afrikai elnök) 90. születésnapi vacsorájára Londonba. Nagyon menő volt, amikor odaértem, az ő asztalához ültettek, két székkel mellette voltam. És Oprah (Winfrey, amerikai show-woman) is ott volt, kész őrület.”
“De észrevettem, hogy (a színész) Will Smith is jelen van, én pedig óriási rajongója vagyok a Fresh Prince-nek, szóval azt mondtam magamban, meg kell ismerkednem Will-lel. Amikor az emberek felálltak az asztaloktól, én rohantam, hogy találkozzak Will-lel, törtettem előre, közben valakinek jól a lábára léptem.”
Lewis Hamilton letaposta Bill Clintont 3
Hamilton, Nicole Scherzinger és Smith 2012-ben, már világi cimborákként


“Hátranéztem, és láttam, hogy Bill Clinton  (amerikai elnök, 1993-2001) volt az. Talán sosem voltam ennyire bepörögve. Még csak bocsánatot sem kértem, csak mentem tovább” – mesélte.
Hamilton azóta megnézte már a pápát, találkozott Barack Obamával, elalélt Arnold Schwarzeneggertől, de azon is keményen dolgozik, hogy egy napon ő is hasonló hatást váltson ki, ezért ha kell – ha nem – gálaesteken, divatbemutatókon forog, zenei díjat ad át, “spontán” fényképez kisgyerekes párokat az utcán, vagy épp félmeztelenül villogtatja a tetoválásait egy férfimagazinban.