Hamilton mindig imádott sztárként sütkérezni a rivaldafényben, idén pedig végképp a lovak közé dobta a gyeplőt. Mióta 2008 óta tartó viharos kapcsolata megszakadt Nicole Scherzingerrel, maximális sebességre kapcsolta a bulivonatot. 

Februárban Los Angelesbe repült Jay Z-vel és Kanye Westtel “bandázni” a Grammy díjkiosztóra, ahonnan pár nappal később New Yorkba utazott, hogy a “Nagy Alma” forgatagában vigasztalódjon tovább. A 30 éves angol szerdán az AIDS-ellenes alapítvány, az amfAR gálaestjén bulizott a celebekkel, szelfizett Chris Rockkal és Rosario Dawsonnal, majd a New York-i Divathét különböző bemutatóin tűnt fel.  
Hajszolja a csajokat, élvezi az életet, de kutyájáról sem feledkezik meg, legutóbb kedvence Roscoe számára keresett párt, a professzionális felkészülés jegyében. Legutóbbi húzása tényleg a határokat feszegeti, személyi edzője állítólag elvesztett egy fogadást, így csupasz hátsóval kellett állni, hogy Hamilton paintball puskával tüzeljen rá. Azért ez Jackass szint, nem egy kétszeres világbajnokhoz illő. Főleg, hogy mindezt feltölti az őt példaképként követő, fiatal rajongóknak.