Nico Rosberg (1.): “Nagyon jó nap volt, nagyon elégedett vagyok, jól kijött a lépés. Elégedett voltam az autóval és az egyensúllyal, a szél ugyan trükkös volt, de a végére összeállt minden. Folyamatosan változott a pálya, nem volt könnyű mindent eltalálni, tényleg szuper volt az autó. Még nem jutottam odáig gondolatban, hogy a tiszta oldalról indulhatok, ez is fontos lehet holnap, és egyébként is csak a vasárnapi futam számít. Gondolatban már csak erre készülök.”


Lewis Hamilton (2.): “Nico ragyogó munkát végzett ma, nekem döcögött ez az edzés. Küszködtem a fékekkel, a fékhőmérsékletek alapján a bal első mindig száz fokkal hidegebb volt a jobb oldalinál, akármit próbáltam, nem tudtam ezzel mit kezdeni, mindig blokkolt. Lehet, hogy ezzel veszítettem, lehet, hogy nem, Nico ma nagyon erős volt, enélkül is legyőzhetett volna. Ez a probléma holnap is döntő lehet, de remélem, megoldják a srácok.”

Valtteri Bottas (3.):
“Megint jól sikerült az időmérő, elégedett vagyok. Nehezen találtam eddig a ritmust a pályán, de az időmérőn már bíztam az autóban. Nagyon büszke vagyok a csapatra, a miénk a második sor, nagyon jó helyről indulhatok. Még van három versenyünk, hogy a lehető legjobb helyen zárjunk a konstruktőri versenyben.”