Lewis Hamilton (1.): “Fogalmam sincs, mennyit ér itt a pole, de nagyon jó helyről indulok. Hihetetlen munkát végzett a csapat, folyamatosan sikerül előrelépni, ezért vagyunk mindig jó helyen. Jó volt idejönni, remek helyen járunk, és vezetni is jó a pályán. Nem ez volt a legegyszerűbb időmérő, pláne nem volt könnyű összehozni egy jó kört, valahogy más volt, mint tegnap. Örülök, hogy sikerült a pole, az első kanyarig nagyon kell majd figyelni holnap. Nagyon sima az aszfalt, jó a tapadás és a rázókövek is, remek a pálya. Közepesen gyors, de van ritmusa. Holnap jó verseny lesz, mert vannak hosszú egyenesek, és jó széles a pálya, így lehetnek események. Hosszú idő után az egyik legizgalmasabb verseny lehet.”

Nico Rosberg (2.):
“Minden futamon fontos pontokat szereni, négy van hátra, mindenhol egyformán fontos lesz jól szerepelni. Ma gyorsabb volt Lewis, sőt egész hétvégén ez a helyzet, ennél a két tizednél nem sikerült közelebb kerülnöm hozzá. Sajnálom, de ez van, a Williamsre is figyelnünk kellett. Furcsa hely ez, mert szinte semmilyen gumikopás nincs, annyira sima az aszfalt, nagy kihivás emiatt beletalálni a beállításokba.”

Valtteri Bottas (3.): “Nem is tudtam, hogy közel vagyok a pole-hoz, csak azt láttam, hogy az előző körömhöz képest hogy állok. Lehet, hogy a kör elején kicsit sokat kivettem a gumikból, így az utolsó szektor már zűrös volt, egy kicsit túlerőltettem az utolsó két kanyart. Megcsúsztam, és ezzel annyi volt a körömnek. Természetesen csalódott vagyok, nem jó hibázni soha, de ezzel maximum egy helyet veszítettem.”